Thursday, February 18, 2010

Apanyaa

Bila kita betul betul marah sesetengah orang tak kan percaya yang kita tu memang betul betul marah. Tapi bila kita betul betul marah, sesetengah orang boleh buad lawak "eleh dia marah main main je kihkihkih" Okay sekarang kalau aku cakap aku memang betul betul marah mesti senyum kan ? Sori intro sedikit kasar. Kalau kasar pun apa aku peduli.

Kalau betul muka ada iras Zizan ke apa ke , kalau marah tu dah ada entah macam mana rupa pun tak dapat nak bayangkan la. Kenapa tiba tiba muka Zizan ni. pfft

Kadang kadang bila cara kita cakap tu pun orang boleh describe yang kita tengah marah padahal tak. Bukan marah tapi KASAR. Nama pun marah. Tak kan nak marah pergi sengih pulak. Bodoh. Okok ini memang betul betul over. Apa nak mati ke.

Macam pelik tapi tak berapa benar la , kawan kawan kalau dengar aku marah, Apaa ? Wawa marah. Gelak terguling aku. Gelak lah nak guling ke apa ke. Memang diorang tak akan percaya yang aku boleh marah. Weh aku pun manusia, human being. Orang gila pun tahu marah. T T
Closest friends aku pun tak tahu bila aku nak marah. Pernah tengok aku marah ke weh ? Ada kan ada kan.

Dah malas nak tambah-tambah cerita nanti jadi cerita lain pulak. Anda pernah marah ? Atau pernah kena marah ? Sila sila ke kaunter di bawah ini ;D


14 comments:

Dyra J. said...

Kak, saya seorang yang sangat pandai marah dan saya juga selalu kena marah. Kalau saya marah, memang takde sorok sorok dah. Habis semua benda terbang. Hahahahahaha. I love you, marah cerita kat aku. Krkrkr.

syu din. said...

akak. saya lagi selalu marah.lepastu org atas ni dia mesti buad tak reti. lpstu bila saya dah cool down. dia mengaku dia tahu. lpstu saya mesti. KAU TAHU AKU MARAH KAU DEK JE. lpstu. ihikihik

syamiradayana said...

selalu kena camni. bile tak marah orang dok sibuk sibuk kata kite tgh marah. bile tgh marah org bole buat lawak pulak. rasa nak bagi kaki je. selamat kaki saya pendek tahap ketersampaian.

btw, saya penah je tgk awak marah. menangis pun penah juga :DDD

Dyra J. said...

HAHAHAHAHA Syuada, kalau tgh marah aku nasihat bukan jadi apa pon. Cakap benda baik pon jadi elmo nanti kalau tengah marah, kan? Dah cool down baru amek tahu. Hahahaha. Cool tak cara gua Wawa, baik cakap cool sekarang! ;DD

Najwa Amirah said...
This comment has been removed by the author.
Najwa Amirah said...

Dyra ; Dyra ; Cool habis. Kahkahkah. *terpaksa

Amie; I mean yg classmate la. Awak memang. Time tengah tengah zaman kejatuhan dulu enn ;p

tuan yokai said...

aku kalu marah nasik 3 kali tambah.

Najwa Amirah said...

Bodoh yokai haha

syamiradayana said...

argh tak kire. aku bekas classmate kaw jugak. wekk =P

tuan yokai said...

ok r tu. klu aku marah sepak org kompem toge akn slalu kecik ati ngn aku.

Najwa Amirah said...

Amie ; Okay aku kalah ;p

Yokai ; bodoh apa kena mengena dengan Toge lanco

Khaleeqa Idrus said...

HAHA :) Indeed very true. Org selalu kata susah nak tgk aku marah. Mcm nak aku marah pulak. Mengamuk sakan kang baru tau -.-" Tapi aku sendiri mmg susah nak marah. Kalau ada seuatu yg buat aku naik angin, aku rasa perut aku mcm digeletek. Instead of get mad, I laugh giggly. That's me.

Anyway, hello blogger. I'm new to your blog. I found that each post of you is interesting. All I wanna say is, "Keep blogging, blogger!" ;)I'm following you.

Najwa Amirah said...

Khaleeqa ; Thanks yaww :D

eD's photography said...

aku kalau marah muka jd macam brad pitt...sebab tu aku malas nak marah..kang jd hensem sgt..huhuhu..

* yokai kalau marah botakkan kepala...hahahaha