Thursday, February 25, 2010

Tunggu apa laga

Hai hai hoi hoi. Dah habis exam ni , apa laga. Family awal awal ajak balik kampung jauh jauh macam nak balik raya. Hihi. Biasa la, kolej dekat je dengan rumah so tak terasa macam ada kampung. Macam time nak cuti ni , collegemate serabut cari tiket bas nak balik kampung. Harharhar. As usual aku dengan Amie dari dulu sampai sekarang suka sangat cakap "Eh wa dah beli tiket nak balik ? Balik mana nanti ? " pfft. Itu memang sampai sekarang suka cakap macam tu. Hahaha.

Esok im off to Pahang. Okay Dyra, esok kita dalam satu negeri. Beriya macam Syu pulak nak off off kan. Dia tak apa nak off to London. Aku Pahanggggg jeeeewwwww. asdadahfajfahfashfafh. Tunggu lagi , dah habis exam suka pulak enn. Nak mati ? Hahaha. And I miss dekat orang tinggal kat Ipoh tu. Dyra diam. Hahaha. Dah jangan lebih lebih. Sekarang tiap kali on lappy mesti nak dengar lagu Decode. Hahaahahamboihh. Apa apa. Hahaha. Dah dah baik aku stop.

Goodnight , I love you world *bajet yuna hahhaha

3 comments:

Dyra J. said...

OKAY SAYA SUKA AWAK PUNYA LABEL. MACAM CELAKA! HAHAHAHAHA. Adoi Wawa, makin hebat blogging sial lepas dengar Decode banyak-banyak kali. Ahahahahahaha.

syu din. said...

benci i tau. dah kurang sentuhan dgn awak.

Najwa Amirah said...

Syuuuu i misss u lahhh. Dyra pun sama