Monday, March 15, 2010

Baby , u ni merajuk ke ?

Baby , U ni kenapa ha ? I sayang u. Hahahahaha. Macam tahi. Apahal entah jadi macam ni. Memang dunia ni tak adil. *tiba2. Tak weh , lepas cucuk external makhluk halus tu, terus jadi macam ni.

Pesan awal awal ,
Weh sayur , jangan offer aku vaio seriban lebih kau tu. HAHAHA

3 comments:

Dyra J. said...

KAHKAHKAH. Aku tak boleh part 'weh sayur jgn offer VAIO seriban kau tu' ahahahahaha. Babi la. Wawa, pujuk sikit baby kau tu. Asyik merajuk je, kesian kau.

Najwa Amirah said...

Kahkahkah !! betul apa. Kalau aku bawak pergi kedai dia ni mesti dia offer buat kali ke berapa tah. Haha. Tak larat nak pujuk dah weh =.=

ekyn's said...

2 la najwa..lain kali..hargai..bg cium skt..hahahaha