Saturday, March 6, 2010

Macam nak ...

Seminggu dua ni , duit berkepuk la. Tengah bulan makan pasirr. Haahaha. Dua tiga hari lepas tak silap la , macam mana ha nak cakap ? bila ada cerita baru mesti diorang tunjuk the making apa segala bapak ah. Rob Patty ada cerita baru. Hihi. "Remember Me". Macam tak masuk panggung Malaysia je enn. Entah. Kalau masuk okay ah tu. Tak tahu la PG ke SG. Hahahaha. Kalau dah cakap macam tu , cerita mest banyak babak err errr errr. Hahahaha. Dah dah. Faham sendiri.
Macam best enn. Harap harap lepas ah Lembaga Penapisan Loji Malaysia. Bhahaha

Even esaimen berlambak macam orang jual baju lambak lambak dekat pasar malam tu , tapi buat bodoh dan buat macam eh esaimen tu halahhhhh. =,= nak mati ke Wawa ? Bila Sir announce pasal result okay terus tak jadi online. Nampak sangat menipu. Hahaha. Jangan pelik la kalau seminggu tak online. Krkrkr.

p/s ; Sekarang saya rindu Dyra , Amie , Syu , Ekin && Ehem ^^

3 comments:

syu din. said...

tak online seminggu? jum ah. aku pun nak join. HHAHA

Najwa Amirah said...

jom ah syuada. HAHA

Dyra J. said...

Saya pon rindu Ehem. Ahahahahahahahaha. Ehem aku ok-kayyyy. :D