Monday, May 17, 2010

Terlambat ke ?

video
Okay apa apa pun Selamat hari ibu untuk mak. Sori lambat wish. Mak tak baca pun blog ni kan kan. Nak buat video macam budak dalam video ni memang tak sebab dia kat overseas and I always at home with you as usual ;). Tapi tapi tak pernah pun nak cakap terima kasih ke apa kan. Tak dah cakap dalam hati *kadang kadang je. Ada orang ajar cakap terima kasih tapi tak jalan. =,=

Thanks tolong jahit baju setiap sem mesti ada atleast satu kurung baru. Tak pernah lupa tiap pagi tanya ada duit ke tak. Hihi. Ada duit pura pura tak ada duit. Marah macam mana pun lepastu tetap sayang kan. Okay tak tau tak describe apa dah. Terima kasih banyak. Tak ada awak tak ada saya ;)



No comments: