Friday, July 9, 2010

Kasut kepam #1

Ada part yang suruh orang tolong pijak tu memang aku buat dan Nana pun suruh aku buat. Haha. Baru punya pasal konon konon kalau tak kotor tak rare. =,= Yeke tak rare ? Almost 2 years jugak la converse tu tak basuh. OKAY BYE.
Mesti korang gelak tengok video ni. Macam pernah buat je kan *kening kening

2 comments:

keon said...

dem ! aku tau kasut tu mmg sepasang 5 kupang pun. kalau dapat kat aku, letak dlm peti ais ja bagi shinning. hahaha. tapi mmg nmpk superb cool kan ?!

Najwa Amirah said...

aah. letak dlm peti ais nanti keraih weh hoho. super duper cool wehh