Sunday, July 11, 2010

Sekarang nak apa

Sekarang dah mula kolej. Mula la hari hari jumpa kawan kawan balik. And i met some of friends that i miss so much. Hidup sorang sorang lagu best dari hidup berdua ke tiga ke. HELLO WAWA KAU PELIK LA. madafaka apa yang pelik. Itu hidup aku. Kau peduli apa. Bila jumpa kawan yang tak berapa nak kawan BUADBUAD tanya eh wawa lama tak jumpa. tafak. Hari hari selisih bahu dekat kolej, jumpa dekat luar kau kata lama tak jumpa. bodoh. Basi sial alasan dan kau rasa kau lawa sangat aku nak kena tegur all the time perlu ke ?and aku memang sombong.
Tak payah terasa. sebab aku tulis ni bukan untuk siapa siapa. Aku saja keluar kan draft aku yang lama.

Entry aku nak sama macam syuada. Sebab kalau tulis sikit semua declare war. Macam aku dengan Dyra, Syu pegi sunway last year.Hujan lepas tu declare war. Bak kata syu "sekarang dengar ayat forever je dah geli. termasuk forever 21. patut la tak pernah shopping kat forever 21" see syu aku punya lama peram. Baru sekarang nak cakap. Okay tak cakap taip. Malas nak cakap kau tu outdated. Tengok dah tercakap. Dah la. Kesian tengok kau. Sebab tu aku tak ada kawan dan sebab tu jugak aku hidup sorang sorang. Balik balik aku tulis pasal amie dyra syu. Tolong aku kira ada berapa. haha.

Biar aku tak ada kawan yang jahanam kan aku macam lahanat. Biar kawan aku jauh ceruk mana dia pergi tapi ada dengan aku. Kalau ada pun tak boleh sama satu kepala, bye la wawa. Kau tak kaya. Tak ada kereta nak pergi sana sini. Tak boleh nak lepak sama satu meja gelak macam celaka. Kesian betul. Dekat laman sosial aku lagi la , nama je 'place make friends' tapi aku tak make friends pun.

Bila dah ada kena mengena dengan relationship kita tiba tiba ada kena mengena, blood group apetah lagi buat buat baik dengan kita. Memang aku tak suka. Tak payah buad baik dengan aku kalau tau aku memang tak ada mood nak sembang. Pergh bajet hot kau siaa. Kepalahot. Bila aku ramah dengan orang ambik kesempatan. Okay tengok aku pulak ambik kesempatan macam mana. Padan muka.Dah la aku malas nak cari salah orang. Sebab aku pun salah aku suka jauhkan diri dari orang. Bukan aku lupa.

Macam best guna font ni. Bukan macam , memang. Geng sekolah BYE

p/s ; aku ada je. kalau nak apa apa nombor aku still ada lagi kot dalam phone kau. perlu bahu aku pandai pandai la cari
katak ; jangan la ego tak mesej gua. dah tau aku ego memang ego la dua dua



4 comments:

keon said...

begitu jelas dan emosi apabila membaca font sebesar ini. haha cool gila madafaka punya ejaan

Najwa Amirah said...

emosi tak tahan. letak MF tak faham nanti

syu din. said...

bebel slow slow ah. aku boleh bayang kau cakap laju laju. and btw, yang kau tulis SYU CAKAP DIA HOT tu. kang orang cop aku bajet hot. teruc taknak kawan. EH PMPN NI. BAJET HOT PULAK. HARAM TAK HOT PUN. hahahhaha.
love you wa. dyra is missing nowadays. kena tggu dia cuti sem. baru boleh gelak besar. sobss

Najwa Amirah said...

tu la. aku pun rindu kat dia T_T