Tuesday, September 14, 2010

Keria ke beria

#Raya 1
Raya ni kalau coverage maxis tu tak lekang ah kalau tak pending mesej. Macam tahun tahun lepas. Boleh cari gaduh. Tapi this year omk ! boleh pulak texting macam biasa. Ananda dah updated la tu. Duit masyuk sebulan gua topup berapa aney. Tolong kira sekarang. Haha. SS berapa kali satu malam. Tak ke kaya lu aney

#Raya 2
Tahun ni ak pelik tak tau kenapa aku tak jumpa langsung dodol. Dodol weh doldol eh dodol.

#Raya 3
Macam biasa , perut manusia tekejot tiba tiba breakfast sebelum pergi sembahyang raya. Dah sampai rumah opah dia buat hal. Tengah seronok raya dia ajak masuk toilet. Ada ke patut.

#Raya 4
Berita sedih. Jutawan kosmetik taknak eja nama dia nanti salah. Takziah untuk family beliau.

#Raya 5
I cuti sampai 19/10. Its nearer. Kenapa Pak long tak datang lagi. Hihihihi. Kenapa mesti tunggu Pak long. Ada lewwww

#Raya 6
Nadira J. I nak tergelak U. Tak tau kenapa. Seronok hangout dengan Abu. Weh kalau Abu- Nas-t tu. Lu memang cari gadoh la ;D esh esh jangan cili mulut mak nyahh wakaka

#Raya 7
Duit raya. Haaa. Ini satu lagay. Dapat tu dapat, tak macam dulu la. Haha. Yang bagi pun relatives je. Cuzzies je pon. Diorang dah kerja. Hulur la ye. I study lagi -,-
Anak gajah cakap nak share duit raya, bila tanya dekat anak gajah dia tunjuk penumbuk. Amboii biasa dia

Orang lain seronok pakai baju raya. Dia pakai pampers je. Dia ingat stail kot haha

Raya anda bagaimana ? Tak rasa pun sebenarnya nak raya. Tak tahu kenapa, tapi raya tahun ni different BANYAK dari tahun tahun lepas. Okay toodles bye

2 comments:

Dyra J. said...

Kau diam la babiiiiiii. Anak gajah comel lepastu gangster! Aku nak rogol dia, muahaha!

Najwa Amirah said...

Aku diam la ni. Orang raya pakai baju cantik2 dia bogel. Ha boleh la kau rogol. Hahaha !