Monday, September 27, 2010

Bila pakai lens hijau time raya

Hari ni ada jamuan raya kat kolej. Mula pukul 9 pagi like that dan saya disana pukul 11. Gila tak punctual langsung. Tehee. Bila ramai sangat jadi cam crowded dan panas.


Jiji cakap "wawa ko ske kn buat mke cm neyh!!!!!" Tengok la dia punya tanda seru tu berapa. Macam marah betul. Hahaha.


Jangan nak over sangat gelak tu. Okay bye


Meet Suhaila. Collegemate ;)Muka macam asdfjkj tahan panas tsk


Elok la dua dua tak pernah nak senyum macam manusia


Ni kalah muka busyuk Syu. Haha. Selaluww nak over taww. mEnCIww LaRh itEw. Tolong jangan buat muka macam ni dah. Please ;P


Mana ada pakai lens hijau weh. Gila nak kena paku dengan mereka mereka semua. Oh!tidak. Haha.

pi es ; Syu kau jangan nak jeles ha sebab gambar kau pun dah blur background. ehemehem. Dyra pun sama abang kau ada emmmm holiaooo sekali kau tembak tak matiiii. Dah bye

4 comments:

Anonymous said...

sorry akak, kenapa kena bandingkan gambar busuk dengan nama saya.asdfghjk.

Najwa Amirah said...

kau kan suka tulis last2 ada muka busuk hehe jangan marah

Anonymous said...

mana kau tau tu aku? *buad buad pelik. hahahhahahaha. :*

Najwa Amirah said...

kau selalu jadi anon. syuhada nordin brahhh hahaha