Wednesday, November 24, 2010

The best way how to wear a short skirt

Listening : Angus & Julia Stone

Gila tak ada idea nak letak title. Title je nak dekat 15 minit. Bajet sejam. Poyo.
Bosan punya pasal, dah tak tau nak cakap tahap apa dah bosan tu. Punya teruk sampai tak boleh describe. Tak ada kerja tengah online facebook tadi, try tukar language. Gila la rimas pulak pakai indon punya language. Bhaha. Rimas rimas pakai jugak. Kalau uolls tengok home dia jadi beranda. Bhaha.

Mau keluar rumah ? Yaaa nak pergi lepak mamak =,=

Gratis(sampai kapan pun). Kata sandi= password



Berita populer tak tahannn nyahhh. Klik untuk tumbesaran

Yang paling last sekali nampak nak tau apa ? Tu account. Akun jadinye. Kepada yang suka type or cakap slang indon ni memang diorang pandai la kot. KOT la.

Tak pasal je nanti kena saman main2kan language diorang. Pisang

********


Oh btw, Ari hari tu ada post pasal HB(Happy Birthday) wishes and I think the same way too. Macam tak seronok la orang tengok. Tak semua orang concern HB tu tapi certain people do concern. Memang pun kalau kita tengok sendiri orang tulis contoh la "Wawa , hb ! fullstop.

Erk *cricket sounds
Ini contoh okay. C-O-N-T-O-H
Jangan senseng tangan cari aku ajak gaduh pulak pasal hb je

Kalau wish dekat fb tu tak penat kot rasanya just type penuh , seketul seketul pun boleh. Itu stail aku. Tapi up to uolls la. Ai is de tak kisah watever kind of wish uols nak buat. Hahaha. Ini dari pemerhatian sahaja. Wah kau pemerhatian. Ingat subjek sains. Okay ai is dah start merepek.

Bye uolls

2 comments:

Ari said...

You pakai bahasa Indonesia on FB? ROFLMAO!! heeee..

Najwa Amirah said...

Aah. But just a days. I macam rimas hehe