Tuesday, December 28, 2010

Part time job

Nak cerita benda dah lama. Malas je. Semua benda malas. Makan pun malas. Gila babs makan pun malas. Part time job ni ingat senang ke nak buat. Rela hatiww tawww. Haha.

Sikit pun gua tak harap nak balas ke apa. Tunggu tuhan je balas. Amin

Cerita dia macam ni....

Maka hatta tatkala berkata , ktorg pergi ambik yang berbahagia iwan dekat rumah.

Lu buat muka gang-stah jadah iwan ? pfftt

Mana boleh lupa nama pun part time job kena ah bawak dia ni pergi mana mana except toilet nak ook HAHA

HAI , TENGOK APA ? HAHA

Kesian pulak lalu depan je mesti dalam hati dia cakap eleh apa barang lalu je wa stop ah kejap gua pun nak main slide tu. Wah kau

Nak bagitau ah dia paling gembira naik slide tu


NAHH STAI MAKMAK DAH DARI BELAKANG. kthxbai



Nak main slide lagi letew



Dah jumpa geng , nangis tipu2 pun boleh. demyuh.

Part time ni 2 bulan. Pengalaman baru. Tak harap apa pun. Atleast dapat rasa macam mana mak jaga gua time kecik dulu. Gua dah macam janda anak satu bawak dia pergi kedai, pergi pasar malam nak beli memennnn. Yarghhhhh. Memen tak habis habis. Sepak kang. Sayang lu. Apa ? tak sayang ? Aihetyu
Untuk abang kotak2 tengkasih teman dan tolong jadi bapak kepada anak i eh eh jadi abang kepada adik i muahahaha ailebiuh

2 comments:

AFIQAH RAZAK said...

harap boleh dipraktiskan untuk masa akan datang. hehe :)

Najwa Amirah said...

Itu la. Terus jadi mak pulak HAHA kbye