Saturday, December 18, 2010

SBNC pffff


Masuk kali ni dah dua kali bukak new post tapi blur depan screen. Sama macam facebook dengan tumblr. Boleh jadi gila sikit hari. Result, next year kot boleh cek ???

Bukak youtube , bukak benda sama. Dah sikit dah tu nak jadi gila. Gua ingat cuti ni nak buad duit, tapi duit lagi habis. Tengok tu nak, ini nak. Orang tengok cerita Hantu kak limah nak tengok jugak. Tapi pelik sikit bulan ni tak pergi KFC. o.O Mesti akak cashier tu pelik jugak kan ? Eleh dia pun tak ingat gua

Time cuti ni la kan makanan macam sedap. Macam tak payah cari adaaaaa je depan mata. Bangun tidur tepi ada roti. Ini tipu. hah. Konon nak lost weight tapi nampaknya tidak.
Liat sangat tak bangun sebab seminggu dua ni asyik hujan pagi. Macam tau je tengah cuti nak rest lebih2 la konon kannn.

Gila loser bila boyfriend mesej tiba2 sebak. Jadah wehhh. Jauh la bod ! Gua mendiam sekejap. Its all about the time. Gua pergi mana mana hu ha hu ha gua tak nampak dia dulu dulu. Nampak babs je. Sekarang gua dah macam halamakkk sekejap lu cakap dengan gua. Rasa apa nyahhh ? Best fuuu

Cuti ni the worst ever sebab siap berangan download movie boleh tengok atas katil terus krohhh krohhh. Tapi tak boleh jugak sebab salah download movie. Dalam hati ada cinta nak tengok paranormal activite 2 , terus jadi tak normal. Sebab ? arrrrr
Eat , pray , love. Aku rasa baik aku beli dvd tengok kat lappy lagi bagus sebab bila dah habis download BERZAMAN-ZAMAN dapat tengok yang cooperation dia punya video je. Whats is the big problem now ? Hellooo

Yang ni macam sensitif sikit. Gua salah cakap habis kena bedal.

Tak tau kenapa sampai sekarang memang tak ngam dengan En.Din. Sampai sekarang. Nak masuk 21 dah nokk. Dia balik rumah gua jadi diam tak reti nak cakap apa. Apa masalah tak tau. Cuba nak buad baik haihh tak baik cakap benda ni panjang2 berdusaaaa

Nak geligeli jap,
Rindu kat u abiang
ailebiuh
kthxbye

Rajin pulak tibatiba nak taip panjang macam ni.

Ohh ya SBNC tu means SEMUA BENDA NAK CERITA ya ya title entri yang sebenarnya benar tiada melainkan yang benar. fak

2 comments:

Ari said...

Wawa jangan mencarutttt!!! :p

Najwa Amirah said...

Hehe. Ai letak suma shortform je Ari ;p