Sunday, March 27, 2011

Amboi kau



Tengok la pipi labuh boleh geng dengan syuada. Tapi aku labuh lagi. Semalam pergi Battle of the band , overall best. But yeah ingat nak bukak booth , tapi tak sempat. Datang pun lambat. Hihi. Takde displin cho.

Jangan ingat aku gelak besar aku suka hati. No no no. Dalam kepala betimbun kerja. Act lama dah tak pergi gig. Kalau ada pun tak spreads to all. Tak tau kenapa. KE aku yang outdated. daaa. Nanti kena cari jugak la.

So updated kali ni boring , bkan kali ni je yang lepas2 pun boring brai. Ok taknak lebih kbye

No comments: