Wednesday, January 13, 2010

Betul ke ?

Tiba tiba hari ni bukak laptop terus download lagu Goo Goo Dolls- Iris. Pehhhh. Best. Tapi tapi lirik macam jiwang. Agak la. Hihi. Jawapan soalan diatas, betullahhhh. Hahaha. Apa yang betul entah. Betul la lagu tu best. Punya berapa abad lagu tu baru ni dengar. Lepas tu ulang banyak kali sampai boleh hafal. Hihi

Along this week macammacam jadi. Hahaha. Silap masuk kelas ahh, terlepas roti cheese kegemaran. pfft. Kene marah dengan kakak buad air la. Asdasdha. Hello kak, Saya customer yeeee. Hihi. Saya tau air tu bukan free. Dah wawa dah. 1st week ni masuk kelas je mesti intro tak sampai half an hour. Klas habis awal dan apa lagaaaa serbu ahhh kedai pakcik gatal. Selamber gua. Hahaha. This weekkkkk jeeee tauhuuu. Next week takde. Full time counselor. Eh silap. Full time student. Hmph. Gelabah. Sem ni salah satu subject account okayy. ACCOUNT ! mesti syuada gelak dekat aku. Sebab dia dah lepas. Demm.

Calon-calonnya ialah;
-Fundamental of Accounting (bukan subjek orang sakit mental tahu kahkah )
-Communication Skills
-Publishing On The World Wide Web
-Digital Animation
-Interactive Multimedia Authoring
-Visual basic

Fuhh. Subjek nak gempak je enn. Hahahaoiww. Mengarut je. PWWW best la sebab macam coding maisepehh bai. Tengok la nanti aku LI dengan Tom. Bhahaha. Yang paling kejamm, hari first masuk klas dh dapat asignment. Kejam tak kejam tak. Pfft. Takpe nak sambung degree punya pasal. I face it. Bukan kejam tu namanya pefemafalasfas. Hoho.

Berapa hari ni ceyy konon TAK-ADA-LAPTOP-TAK-ONLINE lagiii mengarut. Hihihi. Sebab kalau duduk tempat ada wireless pun boleh online pakai enset *handphone la tu. Lappy abang kena hantar pergi format yangg. So malam ni kita tak boleh nak webbie gedik2. Hahaioww. Macam tiap2 malam webbie. Kihkihkih. Okay title entry tak ada kena mengena pun. Macam chelakah. Dah boleh blah. Byeeee *sengau ;P


2 comments:

syamiradayana said...

sape kata coding PWWW mcm coding myspace? hurmm

najwa amirah said...

eh bukan heii. hihihi. tapi aku rasa nak dekat sama