Monday, January 11, 2010

Macam macam


Mata tu mataaa. Penting. Hahah



Muka nak bangga. Kau ada ? ;p


Salam walimatulurus. Hahaha. Siapa kawin siapa. Tipu je. Nasib baik tittle tak tambah w. Kalau tak jadi dah blog begedil. Hihihi. Pagi tadi tak payah kejut bangun awal sebab teruja nak pergi kolej. Tipu. Tak teruja pun. tsk.

Nak dijadikan cerita, ha ha tengok2 baru sehari pergi kolej ada je cerita. Hahaha. Sampai je kolej terjumpa Nad. Haa bukan Nadia ataupun Najihah apetah lagi Najwa kahkahkah tapi Nadzirul. Okay dia ni sembang seronok jugak la. Soalan yang rasmi aku memang pagi tu kat kolej "So how your days in 1 month" Terima kasih Nad. Haha. Gosipgosip dengan Nad memang bercerita sampai mulut boleh ternganga.

Junior intake kali ni sikit je. Sikiiiitttt jeeee. Hahaha. Dah tak payah gatal. Asddufhsdf. Story lain. Tadi time nak balik, nampak mcm roadblock ha betul la tu. Hoho. Okay kena tahan kejap.Abg polis tu tak mintak lesen pun terus bawak keluar bagi dia tengok. Hahahahaha. Gila bangga. Bukan weh dah la buad roadblock tengah hari buta. Gila apa. Dah tengok lesen, siap sebut nama penuh kuad2. Apa kena dia nih. Last2 abg polis yang tak berapa mcam nak polis tu cakap "steadylah". Hoihhhhh gilaaa ke. Dah la suruh berhenti tgh2 panas. Semata mata nak cakap tu je. Haihhh nasib baik dah kenyang makan nasi. Hoho. Then boleh pulak tanya " marah ke" gila babayy punya abang polis. Pfft.

Entry tak mula lagi dah tunjuk muka teruja pergi kolej. Hahah. Pelastik je tuhh. Baru sehari pergi kolej dah penat. Aassddf. Bukan buad apa pun. Gelak je lebih. Haha. Taip ni pun penat. Dah. Byebye

tempe


2 comments:

Jad Sarep & Dyra Jalil. said...

Abang polis pernah baca blog yg famouskan kau kot? Hahahaha. Ok ok aku tahu, diam Dyra diamm. Btw, saya minat cara penulisan baru awak. Hahasxkanolxcjoasjcolscj!

najwa amirah said...

Hahaha. Saya pun minat awak jugak. Eh eh silap. Huahaha.