Sunday, January 10, 2010

Ter-bujang

Tittle mesti Dyra dah senyum. Okay Dyra diam. Hahaha. Mentang-mentang aku kaki baru beloging. Harhar. Title tu tipu je ada ke ter-bujang. Bukan terbujang teruja act. Haha. Kau ada? *gila ayat wawa sekarang beloging makin maju. Hahahaha. Asasdad. Syuada aku tahu kau nak ckp apa. Hihihi. Sekarang dah buad blog baru laga. Hah? Apa? Blog baru laga ? Gua penat dah dengan minah ni asyik ada blog baru. Haha. I just thought nak private kan diri. Cewahh. Aasdjad. Kau ingat kau siapa nak private2. Artis ? Haha. Tengok tengok tak reti cakap bi, nak cakap bi. Alaahh suka hati gua lah.

Menurut blog syuada, dah 2 weeks tahan nak beloging. Hahaha. Berjaya weh. Baru 2 minggu dah kecoh minah ni. asdasfshadf. Dengan ini merasmikan, belog ni pada malam ini. Igt apa ha mcm nak rasmi ada Ketua Kampiang je. Hihihi. Yes ! Lastly blogging balik. Jyeahh.

Nak buad intro siket. Aasdjhasf. Okay tuan punya blog nama wawa. Dan yang AKAN SELALU BUKAK BELOG NI sudah semestinya Dyra, Syu, Amie, Ekin. Hahaha. Makcik ni je. Sebab diorang kaki blogging. Plus tu tu AYAM & BEGEDIL. Bhaha. Weh begedil, aku tak lama laga pandai lah berkata kata macam kau. Hahaha. *perasan nak jugakkk. Ekin mesti cakap demm wawa cakap KL. Haha. Janji KL-IPOH 2 jam je. Apa ni apaa niii. KAHKAHAKAH. Seronok yeee boleh blogging demm.

Dah dah tak payah nak jadi Begedil "kononkonon " la buad entry panjang2. Hihi. Berukband aku bayar hujung bulan ni. Hihihi. Sila percaya kalau aku jarang on9.

notakaki; Hai saya najwa amirah. Bacalah belog saya. harharhar. dyra kau tengoklah ayat aku macam kau dah ni BHAHA *mcm gmpg

5 comments:

Jad Sarep & Dyra Jalil. said...

Welcome back bebeh, i looooove the new you! So strong yet so silent. Go go Wawa, i adore you! Pfttt, ayat lebih kurang okay? Dah la huruf nak sama macam buku teks sekolah je. Mesti ada huruf besar dan kecil. Krkrkr. Pergi la mati kan. Seronok apa type properly, haha. Jangan type gelabah sudah. Nanti huruf berterabur. Bhaha. Aku bagi tips sial. Ah, janji KL-Ipoh dua jam. Hahahankchidshvladjvcp. Ok ok, gua dah tak boleh control jiwa gua. Ha ha ha.

najwa amirah said...

Weh kejap. Nasib baik aku eja betul betul. hahaha.

Jad Sarep & Dyra Jalil. said...

Eh ada salah, adaaaaaaaaaaa. Nama Ekin kau salah, 'Ekian'. Hahahaha. I check your spelling for you okay? Hahaha. Jahat sial aku.

syamiradayana said...

taw pun aku akan selalu bukak blog nie.

najwa amirah said...

hihihihihi. :D