Sunday, January 17, 2010

Kenduri Mel's sister


Nak speking tak reti. Hikhik. Alahh takpe ahh janji ada tittle. Sebulan sebelum kenduri ni mel dah invite amboihh. Awal bang. Hahaha. Hari ni la kenduri kakak die tu. Konon nak datang paling awal la, boleh tolong angkat pinggan ke. Ahh bajet rajin je. Datang tau bawak perut lepas tu senyum dekat tuan rumah. Hihi. Kire awal la datang dapat duduk table VVIP wohh. Kecoh minah ni. Alahh tu pun sebab rombongan pengantin dah licin makan. Kire okay la tu enn.


Gambar macam family ape dah. Hahaha. Mesti pelik sebab apa gua sorang kat situ sebab malas nak jadi photographer. Ayu tak ayu tak. Aww aww.

5 comments:

Jad Sarep & Dyra Jalil. said...

Woi apahal kau dikelilingi jantan agak hot? Aku protes sekali laga! Damn damn. Hahahaha.

najwa amirah said...

Hot ke dyra. Yang sblh kanan tu semuaaaaa budak2. Wakaka

Jad Sarep & Dyra Jalil. said...

Entah, aku hentam je weh. Biasa ah aku. Gua suka budak budak. Hahahaha. ;D

najwa amirah said...

Hahaha. Ohh baru tauhu kau suka budak budak ;P

Jad Sarep & Dyra Jalil. said...

Hahahahaha. Dah diam Wawa.