Monday, January 18, 2010

Too-wen-tyyy

Bismillahhirahmanirahimmm. Semenjak pakai baju warna biru tu tiba tiba starting entry macam tu. Pfft

Sejak dah umur dah jadi puluh puluh ni dan dan pulak la jumpa orang cakap dekat kita " Eh eh muka macam budak budak " tssk. Okay muka gua muka BUDAK BUDAK. perasan. Betul. Tambah tambah ada yang kawan kawan dah lepas dari grounded, "eh tak kan kena grounded lagaaa" Ehhh kena lagiii laaaa. Gila kampiangg. Apa kampiang kampiang. Hahaha. Puncanya classmate tanya Ipoh dekat mana malam best lepak. Jawapan diaaaaa mana I tau. Gediknyaaa. Sumpah. NAMA JE ORANG IPOH TAPI TAK TAHU APA APA. Tsk. Tu yang tiba tiba topik kenapa kau still kena grounded. Banyak jugak idea budak ni bagi. Salah satu pergi duduk rumah sewa. Even rumah jauh mana punnnn kalau kolej tu dah satu ipoh, janganlah perasantan nak duduk rumah sewa. Amacam best tak. Sebab tu la bila classmate tnya tempat mana yang bestbest dekat Ipoh ni aku jawab Jaya Jusco dengan Ipoh Parade. HAHA.

Itu ke namanya muka budakbudak tapi umur dah ehemmm. Tibatiba tak boleh nak sebut. Maybe kalau ada masalah nak kapel dengan duit family boleh bagi loan tanpa bunga. Bunga tak naik naik sampai berjuta kau buad loan tu. Hah! Ni kebaikan diaaa. Ceeyyyy pada hal memang tengah zaman kejatuhan takde duit langsung dalam bank. -_-

Act tak payah dan tak perlu bagi alasan nak duduk rumah sewa sebab nak lepas dari grounded. Nanti dah sampai masa parents kita will let us go. Fuhh. Bila bila. Bila dah dapat sijil pelepasan tu pergiiiiiiiii laa celah mana pun kau nak duduk tak balik rumah pun takpe. Sampai masa nanti baru kita tahu best ke tak bila dah takde orang nak peduli lagi dekat kita. Sekarang mungkin diorang risau kita pergi mana mana macam DAH KELUAR TAK JUMPA JALAN BALIK RUMAH. Sebelum pukul 7 mesti kena sampai rumah, kalau tak tidur dengan keldai merah tu dekat luar. Kau ada keldai merah? haa aku ada. Hahaa. Tak kita bukan tak ingat jalan balik rumah just banyak sangat halangan dan rintangan yang kena tempuh. Okay tipu. Hahaha. Kenapa la mak I tak baca belog ni. Better tak payah la mak. Nanti mak tak percaya ni anak mak.


Mesti title takde kena mengena dengan cerita kat atas ni kan. Adaaaaa. Kalau faham mesti tau la. Okay dah nak bla. Byebye

review la kejap HAHA

7 comments:

Jad Sarep & Dyra Jalil. said...

Gambar bawah tu mintak kaki ke? Hahahaha. Lawa tali kat matrik kau nyah. Aheeem!

Hey said...

haha . comel weh :))

najwa amirah said...

Dyra; sori kak TERTIRU kau punya twenty tu. hikhik. Psttt tu sbb nak hot je. wakaka

HEY; mana ada comel. ;p

Jad Sarep & Dyra Jalil. said...

Bak ah pinjam, hua nak hot huhak. HAHAHAHA. Wawa, bila birthday kau? Nak set alarm, nak prank nnt. Hahahaha.

najwa amirah said...

Ambik Dyra takpe. Demm. 28 Apr weh. Apa ni siap bagi tau nak prank. Krkrkr

syu din. said...

dah dyra bgtau nak prank. lagi mahu bgtahu tarikh *sigh

Jad Sarep & Dyra Jalil. said...

HAHAHAH, bodoh sial Wawa. Hahahahahahah.