Wednesday, January 20, 2010

Bila pakai extension eyelashes..

Listening to ; Katy Perry

Currently mood ; Sedikit gatalgeligeli dan menyampah

Sebenarnya nak share la kononnya cerita ni tapi Dyra dah buad post ni dulu. Sama je cerita dengan apa yang aku nak cerita ni. Faham tak faham tak. Alaaa yang pasal palsu tu. Hahaha. Pergi dekat tepi belog yang ada link blog Dyra tu dia la.

Kalau dah baca belog dalyaroalip tu, ni aku nak tambah sikit la dyra bukan nak copy kau punya tajuk entry tu. Nak share sikittttt jewwww. Betul betul lepas kau post entry tu benda tu memang jadi dekat aku. Terima kasih sebab mulut kau memang masin ;p

Pandai mak beli baju biru tu kan. Besar gila penangan baju tu. Hahaaha. Kuat perasan melampau dah ni. Sebab baju tu jarang pakai so nampak macam inclusive siket ah eh silap exclusive. Ehh yeke. Perasan lagi. Betul. Sejak buad def pakai baju biru tu dekat satu laman sosial ni ramai orang komen tanpa disuruh. Hahahaha. Komen salah tak komen pun salah. Apa masalah entah. No i mean saje je nak sembang2. Kan seronok macam tu selalu. Okay dah wawa gedik.

Macam ni sejak sejak tak pakai slr dah ni, so nak camwhore pakai lappy punya slr pun jadi la tapi nama dia lagi best crystal eye webcam. Kahkahkah. Before this selalu im the one starting saying hye. But this time bila pakai def baju biru tu cey belagak ah sikit kan tak tegur. Konon konon laman sosial tu online tapi tak ada depan lappy. Bukan nak kata apa la kan, benda ni pun kadang kadang memang jadi dekat korang kan kan kan. Before aku post entry ni pun korang pernah rasa. Betuk tak ? Tak betul blah. Hahaha.

Perasan tak kalau sekali def laman sosial dekat manamana la, tak kisah la apa pun, korang add sorang lelaki ni hensem segala bapak la, siap approve konon nak komen then reply komen macam tak iklas sebab gambar korang tak best or keadaan fizikal korang. Asfsfhdf. Tak ke macam celaka. Lagi hangit, tak pernah langsung terfikir agaknya nak komen gambar tibatiba rajin pulak komen. Hahahaha. Adoi la. Bukan nak burukkan orang lain tapi memang tu hakikat.

Kepada semua pengguna-pengguna laman sosial yang terasa dengan apa yang aku share ni, sori la ye. Cuba duduk fikir kejap. Ayaatt diaaaa. Hahaha. Tak payah duduk. Beriya je.

5 comments:

Jad Sarep & Dyra Jalil. said...

Takpayah duduk pon takpe, kau nak berdiri, menonggeng, melutut sambil pikir pon takpe. Asal guna otak. Hahahaha. Sorry sedikit terelmo. Bye bye. BABI KAU WAWA, TAJUK ENTRY NAK GEMPAK JE KAN. Lancau lawan tokey! Grrrr.

najwa amirah said...

Krkrkr. Tak weh saje bagi gempak. Nanti mesti diorg fikir aku pakai bulu mata pelsu. Kahkahkah :p

Jad Sarep & Dyra Jalil. said...

Ha jangan kata dorang, aku ni ha *tepuk tepuk dada sebab marah sungguh*, aku ni pon ingat kau pakai. Hahahahhaha.

najwa amirah said...

KAHKAHKAH. Dyra Dyra. Menangis aku baca. Wakaka

syu din. said...

entah. kau tulis apa pun aku tak faham sebenarnya. >_<"