Saturday, January 23, 2010

Terbuad salah

Selamat malam dan salam sejahtera. Entry kali ni memang serius. Siangsiang cakap even sekarang dah malam.

Tadi bila on ym , tibatiba syuada pun ada. Buzz la sebab dah lamaaaaa tak sembang dengan dia walaupun selalu balas komen dekat belog masingmasing. Masa tak mengizinkan. Mungkin. Dah tegur hai hoi hoi , kebetulan baru lepas tengok belog dia. Satu entry tu nampak macam situation dia macam boring. Aku nak cakap NAMPAK macam dia bosan , bukan MEMANG bosan. Ter-salah taip act. Sekarang ni semua kebetulan. Kebetulan Syuada ter-elmo malam ni. Serius aku tak tau. Huh. Nak melawak tak kena masa. Aku baru tau kenapa kau emo syu. Baru tau sebab Dyra bagi tau.

Okay ni khas untuk Syuada ;

Syuada a thousand sorry ayam. I didnt mean it. Aku tau kau tak ready laga nak sembang dengan aku. Takpe. Aku tau aku salah sebab melawak tak bertempat. Gila ni first time aku bagi kau nangis. Kau tau aku dah macam pesalah yang kena jatuh hukuman gantung sampai mati. Okay tipu. Tengok melawak lagi. Weh weh kita baru kenal tapi dah macam berabad. Tapi Im trying to understand you. Okay kan. Sekarang aku dah faham kau. Ada kena mengena ke ni. Tsk. Bila Dyra bagi tau aku kau nangis sebab aku tersalah cakap tu , aku memang totally rasa bersalah gila. Sekarang aku mintak maaf sangatsangat sebab bagi kau menangis. Aku tau memang tak ada kene mengena. Tak kira.

Dear Syuada I love You la Ayamm and Dyra Begedil. See aku dah tak tersilap sebut nama korang. :D Mumumuahhhh

Tempe

9 comments:

Dyra J. said...

Yes, i likeeee. Jom romen! Hahahaha, aku Begedil ok? Begedil! Takot hilang ingatan kau tu lepas ni. Hahaha.

Najwa Amirah said...

Hahahaha. Biasa la. Kembali macam dulu. Celaka ayat. Hahaha

Dyra J. said...

HAHAHA, weh kau tak perasan ke aku ni tak takot langsung dekat kau? Padahal siang siang kau bagitau entry bernada serius. Hahahaha. Tak boleh lawan serius aku la kau. :P

Najwa Amirah said...

Alahhh kau memang. Aku serius pun mesti kau ingat aku buad lawak. Muka aku nk serius. Boleh percaya ke muka aku nak serius. Haha

Dyra J. said...

Tauhu takpe. Akak, bak sikit peminat belog akak. Hahahaha.

eD's photography said...

xpe wawa....aku maafkan ko..aku tau ko xsengaja...jgn isau ok ayam? ahahaha.. -syuaida

syu din. said...

apa ni. aku belum komen semua sibuk komen. asdfghjk

Najwa Amirah said...

Hahaha. Tu ah kau lmbt sangat. Okay Syuaida. KAHKAHAKAH. Syu kau ada kembar baru :P

Dyra celah bedah mana aku ada peminat. Kau tu yang ada fans. woohohh ;p

Dyra J. said...

Hahahaha SYUAIDAAAAAA, hahahahaha. Tak boleh berhenti gelak ni. Hahahahaha. Syuaida, nak otogeraf! HAHAHAHAHA.