Sunday, January 24, 2010

Cerita lama

Listening to ; Beyonce
Mood ; Bunga bunga ada haha

Hari ni bday crush dulu dulu. Hihi. Tua dah dia. Alahhh tua setahun je. Tua la jugak tu. Kalau dia tau ni mati aku. Tak kan tau kot. Hihi. Babi dia ni gatal betol. Aah memang. Hahaha.

Nak tau ke nama dia ? Tak payahh ahh. Janji aku share dekat belog ni. Dia sekarang dah ada kerja tetap kot. Fuhh. Senang betul hidup. Kalau la dulu bagi tau awal awal enn. Eh apaa ni. Hahaaha. Takde motif entry ni nak cakap Happy Birthday 21st. Itu je ponnnn. Wahhh melebih pulakkkk.Okay tak dapat nak bagi hadiah i dapat bagi ni je kat u. HAHAHAHAHA. Tolong jangan muntah baca ayat aku ni. Kalau korang ade crush dulu dulu share ah. Eh silap bukan share crush korang dulu tu share story laaa. Hihi .Bye Bye

4 comments:

Dyra J. said...

Hahahaha, aku takde! ;D Bak ah share crush lama kau, bak laaaaaaa. Hahahahaha.

Najwa Amirah said...

Ahhhh. Mana boleh. Hahaha

syamiradayana said...

crush saya, awak pun tahu. ahh malu! gedik sial!

Najwa Amirah said...

Kihkih amie. Awak tak payah cerita ;p