Tuesday, January 26, 2010

Older than before

Selamat petang dan berbagai jenis salam. Mula mula nak cerita la kan kalau dah bloggers tu , blogger jugak la. Nak cerita semuaaaaa yang jadi hari ni. Dua kali lima wawa. Hahaha

Yes ! yes ! Ikan senyum aku dah siap. Sekarang ada haiwan baru. Cacing warna purplewwww. Hahaha. Bodoh.
Geli tak ? Sekarang semua nak geli enn. Gila lari tajuk. Nak cerita lain tapi taip lain. asdakjdfa. Alaa dah berapa hari tak update. Ceceyy. Kelas hari ni macam shit sampai tak sempat pergi makan . Dengan muka busuk , ada gap lima minit pergi koperasi beli Chipsmore. Nasib baik kakak koop tu tak perasan muka busuk aku. Hahaha. pfft. Sampai classmate tegur "Kamu makan ke diet wa" ambuihhhhhhhhhhginnn. Sejak bila aku diet. Memang lari tajuk.

Story lain. Hihi. Hari ni bday collegemate. Amie. Hihi. Pandai pilih tarikh kan kakak. Kerek sebaya panggil kakak. Suka hati. Kenal dia since week 2 after ktorang habis minggu induksi. See gua ingat lagaaa. Duduk meja sebelah-sebelah time Pengajian Islam. Nak kenal tapi malu malu segala kucing ah TAPI malu semalam lagi celaka. -__- . Sesi induksi ktorang lagi kejap dari kolej buad sebab sekali tanya duduk mana alahh satu Ipoh. Kenapa tak pernah jumpa ha. Hahaha. Tanya dapat kelas mana. Satu kelas laga. Dah dapat geng ! kahkahkah.

Start from that time kami memang rapat. Tak kira dalam toilet pun aku ikut. HAHA. Memang pun. Dari sem 1 masuk kelas lambat ke , assignment tak siap , apa lagi kalau list memang tak larat nak list. Satu sem tu semuaaa dengan Amie. Dia tak pergi kelas makanya gua pun tak pergi. Okay tak kadangkadang pergi kecuali demam teruk. Hahaha. Sampai time jawab Quiz mesti nak share jawapan. Sharing is caring kot. Aasdjahdas. Yang ni memang tak boleh lupa ah. Nak pergi breakfast , jalan kaki dari kolej sampai mamak. Peehhh. Memamng takk ahh. Itu dulu. Jalan ramairamai dengan ehemm. Sungguh menggamit jiwa. Wakaka. Sekarang nak jalan kaki pergi mamak kena duduk dulu fikir nak jalan kaki ke tak. Sebab kami memang tak berbekalkan kenderaan yang beratap tetapi ada keldai sahaja. Hahaha. Itu aku mie. ;D

Masuk sem 2 , kami tak sama kelas. Terpaksa ahh. Belajar punya pasal. Sem 2 la yang macammacam jadi. Hee. Masa sem 2 ahh Amie macam dah dekat atas pelamin. Wutt wutt. Betul. Aku pun sama menikmati seketika la jugak. Amie mesti faham. Dah tak larat nak taip. Act nak wish bday tapi pergi cerita time sem 1 , 2 dulu. Hahaha. Sebelum blogging ni ada new entry kat blog Bday Girl ni. Cisss Amie. Berani berani upload gambar aku dengan entah siapa-siapa tu. Cecece. Nak jugakk. Serius aku rasa macam nak nangis baca entry tu. Eh apahal aku pulak yang elmo. Mesti la. Sumpah touching gila.

Dear Syamira Dayana ,
HAPPY BIRTHDAY KAK. Tua dahh. Aku belum sampai masa lagi. Semoga panjang umur dan murah rezeki. Memang counting days la kan jadi J. Hikhik. Sekarang dah cukup hari weh. Seronok kawan dengan awak kakak. Bhaha. Even baru nk setahun ke dua weh. Tak ingat. Tapi sumpah macam dah lama kenal macam aku kenal dua makcik tu. Hahaha. Itu je kot. Nanti kat kolej tuntut la kedai idaman tu. Hahaha


Muka busuk Sem 1. Dalam kelas IIt. Celaka siap ingat lagi. ;p

5 comments:

syamiradayana said...

thank you wawa. aku nanges kot bace entry special edition tuk aku nie =P terharu nak mati :( weyh weyh entry mane kat blog aku yg ko maksud kan tu? nak taw. adoii tak terkata aku. muah! muah! muah!

Dyra J. said...

Dua makcik tu aku dengan Syuada ke? Eh tak, mana mungkin. Aku dengan Syuada muda, ranum lagi. Aku dengan dia org panggil adik bila jumpa. Bukan kot, salah ni. Hahahaha. Happy birthday kawan Wawa. ;DD

syamiradayana said...

thank you so much kawan wawa :DD

Najwa Amirah said...

Yang 26 januari tu ah. hihi. Tuntutan kedai G tu dekat mek. kihkih. Haa dyra nasib baik faham ;p

Dyra J. said...

Most welcome kawan Wawa. Hahaha. ;) Wawa, mestilah paham. Kalau tak layout tak sama ah. Hahahhahaa.