Thursday, January 28, 2010

Apa laga ni

Hai hai hai. What feeling are you today ? I got the feeling wuhuuu. Hahaha. Terus lagu B.E.P. Intro pun dah macam apa. Nampak sangat dilanda rusuhan. Hahaha

Kadang kadang kita tak pernah bersyukur dengan apa yang kita ada. Walaupun kita dah cuba sepenuh hati untuk bersyukur dan orang lain seperti turut menghakimi apa yang kita buad selama ni. Sampai satu masa kita kena buad keputusan yang memang kita sendiri tak akan jangka. Wooo wawa poyo la wehh. Okay sekarang memang aku poyo. Haha

Bila kita duduk dengan kawan yang dah lama kita tak sembang, tak bertanya khabar, rasa macam eh lamanyaaaa tak sembang dengan kau. Even selalu berselisih bahu tapi tak pernah duduk sekali makan cendol. Hari ini , baru dapat rasa situasi tu terjadi dekat diri sendiri. We've shared a lot of things. Banyak benda yang tak tahu selama ni , tadi baru tahu. Memang ketinggalan. Makcik cafe pun tahu. Ha ? tipu. Krkrkr

Haihh penat la berkias. Menyampah bodo. Tak tahu nk update apa act. Saja biar cerita tu tergantung ada tali. Hahaha.Saja review muka busuk hari ni. Pada hal tak siap akaun. -_-

2 comments:

ekyn's said...

meh aku gantung..
lps 2 letak tali skali..

;p

Fida Jai OWN said...

comel saja . jadi follower kita juga ya...

yoroshikufieda.blogspot