Monday, February 1, 2010

Hurahh hurrahhh

Mulakan hari anda dengan minuman yang cergas. Kalau macam tu tiap tiap pagi nak mulakan hari tu mesti minum minuman tu la kan. Hihihi. Haii Dyra , Syu haiiiiiiiii. Sumpah annoying.

Sejak memulakan hari hari sebagai student , konon sibuk bagai. Betul apa. Dyra kita exchange nak? aku pergi duduk dengan mak kau, okay ? Hihihi. Sebab aku tengok macam syok kau main game kat Facebook tu. Macam dah tak ada benda sangat nak buad. T T

Alang-alang dah rajin main game kat Facebook, tolong la bagi ikan aku tu makan. Sampai mati la ikan aku tu katanya banyak kerja. Haha


Sekarang myspace macam tak seronok. Idk. Mungkin Facebook better. Tapi tapi baru semalam jumpa laman sosial sepupu sepapat sepapan. Gila ketinggalan. Lepas dah jumpa sorang, habiss la semua nak add. Nak jumpa face-to-face susah. Dah jumpa depan lagi macam celaka. Pandai pandai je. Bila dah family relatives dah jumpa laman sosial kita sendiri mula la havoc. Poyo. Plus tengok gambar yang semua muka nak busuk. Fuhhh Najwa bukan main. Tengok Najwa kot Najwa. HAHA. Selaka. Dyra jangan gelak diorg panggil aku Najwa tak panggil Wawa kot. Bear pun gelak bila Mun panggil aku Najwa. Memang geli.

Duit poket dah kembali ke digit asal. Hihi. Then , online shop dekat laman sosial macam tahu je sekarang tengah banyak duit. Pandai pulak tagging neckless la, shawl la. Benci. Baru nak menyimpan, pandai nak attract costumer. Siap ada yang tolong alert ada shawl baru. Haishh. Ini memang boleh cari gadoh. Haha. Biasa la enn, bisnes. Sebut pasal bisnes tadi sembang dengan classmate lama, dia tak pulangkan lagi spike . Siap tanya, eh tolong jual boleh spike tu. Gila apa. Tak semua orang ambik acara balapan nyahh. Haha. Aku dengan kau je yang simpan spike tu. Dah aku tau Dyra gelak.

Konklusi entry belog hari ni, berapa banyak kali aku sebuat nama Dyra ? Bhahahaha. Cuba kira. Sebut nama orang lain pulak ah. Haaiiiiii Selvaraj , Muthusamy haiiiii. Krkrkr. Punya gelabah sampai buad dua kali entry.

notakaki ; rendurendu dekat err err err

5 comments:

Dyra J. said...

Tskkkkk, menangis teresak-esak saya kak. Banyak sangat nama saya akak taip. Hahahaha. Weh, rindu siapa hah?! Marah beWtoLzZzz i! Hahahahaha.

Najwa Amirah said...

Kahkahkah. Ada lahwww. Telaka tak ? bhahha

Dyra J. said...

Babi, telakar tu ayat tiTeW! MeNciWwW.bElogRrRr.bLogSpoT.cOm ah. Hahahaha, babi main sambung je. Bhahaha.

Najwa Amirah said...

Kahkahkah. Macam celaka laga. Geli bodoh ayat macam tu. hahaha

Dyra J. said...

Geli mat mat mat rempitwWw! Hahaha.