Sunday, February 7, 2010

Broga Hills






I declare war !!! Hahaha. Macam kenal je enn ayat tu. Okay tak tipu. Kalau tak percaya cuba la pergi Broga Hills. Sounds interesting aite ? Memang interesting tempat tu. Tapi bila dah sampaiiii. Nahh !! Rasakan. Berbaloi la pergi. Hihi. Even macam2 budak kolej panggil tempat tu, memang tak pergi dah. tssk =,=
Nak review sikit lah enn. Kat laman sosial memang tak upload. Kat sini je.

11 comments:

eD's photography said...

hahaha...muka aku xleh blah..thx wawa :)

Najwa Amirah said...

Wc. Perasan tak weh sama tinggi dengan ekin. kihkihkih

syu din. said...

broga hills? kt mana tu?

Najwa Amirah said...

Kajang abang :D

ekyn's said...

sumpah gmbr buruk..
hahahhaha
aku xnk g lg..pnt ngok..
kaki xleh grk da nie..

syu din. said...

tak tahu pun ada tauhu kat kajang. eh eh i mean ada broga hills kat kajang. kajang? knp sampai 5 jam dari ipoh ke kajang???

Yanie J said...

gmbar lawoo
heeheeee
=)

Najwa Amirah said...

Syu ; aku tak pasti ahh kat mana. Tapi aku rasa mcm area situ jugak ahh

Najwa Amirah said...

yanie ; thanks :D

ekyn's said...

celaka kutuk aku..

;p

Najwa Amirah said...

kihkih. banyak tab la ekin :P