Sunday, February 7, 2010

Ini baru cerita

Heyy heyy. Typical laman sosial. Hihi. Baru sekarang nak cerita pasal semalam.
Sebelum nak bertolak pergi Broga Hills memang excited tak hingatt. Bila dah sampai masa , around 4 a.m something sharply kitorang bertolak. Lebih kurang pukul 9 , sampai di Broga Hills. Memang ramai yang climbing kat sana. And i was like oh takpe bukit tak tinggi mana pun. *belagak Patot la diorang buad warm up dulu. Eleh buad apa warm up. Rilek sudehh. Nahh middle of the hills hambikk wawa rasakan. Siapa suruh belagak tadi tak warm up.sigh Boleh pulak mainmain dengan Ekin menggeliat macam Jela.
Mula-mula bertiga. Bear dengan Ekin. Semangat lah konon. Yang over-climbing tiba2 aku dengan Ekin. Bear mana ? tertinggal dibelakang. Kesian Bear. Takpe. Nanti kita pergi lagaaa. Hahahaha. Taknak aku. Ekin sampai mengeluarkan kata-kata yang tak dapat dijangka sebab memang tak sangka Broga Hills tu sangat lah ekstrem. Itu yang sampai boleh lambai-lambai dekat Bear. Hihihi. D
ah kesian Bear. A lot
of peoples there. Especially lengchai2 dengan amoi2. Sampai ada sorang abiang tu cakap, ada lagi atas tu. Nahh !! Saja patahkan semangat apa. hahaha. Lastly, sampai jugak. Exhausted teruk ah. Jumpa air macam jumpa emas. Betul. Belagak tak bawak air. Singgah dekat Sg. Buloh pagi2 mana ada kedai bukak. Ada pun makcik jual nasik lemak tapi tak jual air mineral. Tingg mana Broga Hill tu, aku tak sempat nak ukur la pulak enn. Bhaha

Berbaloi jugak la nak sampai puncak bukit tu. Snapping hill view dan yang memang WAJIB camwhoring. Biasa la tu enn. Result dia gambar entry bawah. Banyak lagi act, malas nak haplod. Dalam masa yang sin
gkat bibit-bibit cinta m
asa lalu muncul semalam. Celaka ayat. Hahaha. Mesti orang tu senyum sambil maki aku. Woott wott. Dah naik nak turun satu azab lagi ah.tsk Curam bagai. Then ktorang pergi rumah Suffian ada kenduri arwah. Makan makan. Akhirnya i meet Alani. Comel. Macam doll. Hihi.Tak lupa ternampak Farah. Tinggi gila ;)

Nak cerita semua, memang tak ahh. .Tunggu aku buad novel. Kahkahkah. Cubala pergi
Broga Hills. Intresting nyahh. Dah pergi , mesti nak pergi sekali lagi. Hahaha. Okay kawan kawan. Bye bye
credit to suffian othman :)

4 comments:

farahsee said...

ko nampak aku tp kau taknak tegor..podalah minachi..ekekeke

Najwa Amirah said...

Err err. Maluhhww lahwww :P

ekyn's said...

comel nye aku..
wakakakkaka ;p

NUR FYNA said...

wahhh ? lawa gila ^^