Wednesday, February 10, 2010

Too fat too busy

Berita terkini. Seorang pelajar kolej sedang sibuk menyiapkan dokumentasi presentation beliau kerana sudah hampir tarikh tutup. Tarikh tutup ? nak mati ke. Hahaha. Terjebak dengan Syuada la ni

Maaf kerana sudah lama tidak meng-update belog. Ceh tak ah. Sibuk siapkan assignment dan kerja sambilan. Ehem ehem. Haha. Sekarang cuba buad bussiness dengan rakan. Nadira. Hahahambikkk. Nama penuh. Betul. kedaibaranglama.blogpsot.com. Gua tak reti nak link kak. Kahkahkah. Take a look to our pre-loved stuff. ;D

Berjumpa lagi di hari yang akan datang. Berita berhenti disini. Ranjit Singh melaporkan dari depan cybercafe Inet. Momo. Bye

8 comments:

Dyra J. said...

Kahkahkah. Celaka entry, kata kat aku ke? Hahahahaha.

Najwa Amirah said...

Kahkahkah. Mana ada wehh. Tak maksud apa apa pun :P

Dyra J. said...

Hahaha, gurau la ngok. Weh, link senang je. Kau nampak makhluk ye satu line dengan bolde tulisan apa suma tu. Ada mcm kura-kura tapi tak berapa nak kura-kura kat situ. Kau tekan nnt dia suruh masuk link ah. Try nanti. Hehehehehe.

Najwa Amirah said...

Ohhh. Hahahaha. Sekarang siapa budak multimedia ni weh. Hahahihihoho ;p

Dyra J. said...

Celaka, hahahahaha. Aku aku!

Najwa Amirah said...

HAHAHAHAH. Babi dyra ;p

syu din. said...

macam gampangnya entri. :p

Najwa Amirah said...

Okay memang gampang pun