Sunday, April 11, 2010

Pak Dol nak kawin lagi ?

Apa betul dia nak kawin lagi. Betul. Ini tipu. Hahahaha. Kenal Pak dol pun tak. Tiba tiba tau dia nak kawin lagi. Eeeee.

Maaf lately ni title entry aku macam cilaka. Hahaha. Baru tadi weh buat Formspring. Hihi. FS macam nak kata blog tu tak jugak. HAHA. Iras iras twitter KOT. Layan je la kan. Benda ni dah lama tapi baru tadi sign up , yang baru follow macam biasa ahh Dyra. Benda ni rasanya dah lama kan. Biasa ah selalu ketinggalan. Tapi dah follow tu memang tak lekang dek hujan.*tibatiba

Nak explain macam mana entah. Haa dia macam tanya tanya soalan, kalau salah tolong tunjukkan. Okay merepek. Best jugak la. Kalau setakat buat FS nak tanya dah makan? tengah online ke ? dah mandi ? semua dahhh la. Tak payah la kak. Bukan macam facebook boleh tengok siapa yang online. Betul kan.

Ehem. Dua minggu lagi weh. Keep counting. Dyra saya tau awak dah set reminder. Aoron awak set tak. Bhaha.

Terlupa sekor ni wawa

Okay kawan kawan selamat mencuba Formspring. Ia amat menyeronokkan. Firi Diliviri HAHAHA

Bye

7 comments:

Dyra J. said...

Saya tahun lepas dah set reminder dah wahai Babo. Tipu gila kan. AHAHAHA!

Najwa Amirah said...

Hahaha. Tau tak payah cakap ;p

syu din. said...
This comment has been removed by the author.
mintdes said...

yeay najwa pun dah ada fs :)

Najwa Amirah said...

Hihi baru ada kak min ;)

Najwa Amirah said...

Hoi hoi siapa yang dilit tu

School of shawls. said...

Bengang kan tgk org dilit komen? Ahaha. Aku rasa dia nk cakap kau outdated tapi kesian. Terus dilit. Tk jadi, hahahahaha.