Sunday, April 4, 2010

Makcik Jenab hilang tanpa khabar

Alololo tomel tomel. Ayam suka ah. Cantik kan woott woott. Kaki saiz taknak kalah. Nak macam saiz kasut Beyonce. Hahaha. Bayangkan sendiri. Sebab tu pump shoes yang macam syu pakai tu Bye Bye je ah. tak muat. -.- nampak je keping weh tapi nak cari saiz kasut memang azab. Jangan tanya ah ada berapa pump shoes, tak payah kira dengan jari boleh tau dah berapa. hewhewhew.



Apahal dia ni haplod sebelah je. Dah gambar di preview sebelah je. Memang sebelah je la. Okay yang ini dalam wishlist. Ehem ehem. Beriye beli buat simpanan macam muzium. Tapi kalau dapat yang ini memang pakai. Sori pump studded red. I dont love u anymore. belagak. Yang ni kotak kotak ni MacBeth Ancient. Nak mahal je kan. Kita memilih kualiti bukan kuantiti. WakluBukan suruh beli haaaa. Wishlist je. Ada rezki tunggu gua pakai. belagak laga dia ni. Maaf title kali ni memang nak mati. INSPIRASI ada. HAHA

8 comments:

Dyra J. said...

Tengok title nak gaduh laaagi. Kahkah. I want inspirasi. Inspirasi rawkkkkk \m/ yeyeah! AHAHAHAHAHAHAHAHA.

Najwa Amirah said...

Gila alert dia ni. Hahaha. RAWKK ?? HAHAHAHAHA. Inspirasi weh

syu din. said...

elehh. aku ada dah yang reebok tu :P
ahahhahhaha. KAU JANGAN KALAU ADA BETUL MAKCIK JENAB HILANG. SENTAP ANAK DIA DOH. bahahhahahahahhahah

Najwa Amirah said...

Apa ? kau dah ada weh syu kau comelkan tiba2 hari ni hahaha

Najwa Amirah said...

Kan dah jumpa kat tepi maydin selayang weh krkrkr

Dyra J. said...

Babi. Kau tiba-tiba dah jumpa makcik jenab kan. Jahat la kau Wawa. Aku bagitau jebon kau ejek mak dia. AHAHAHAHAHAHAHA.

SHAREL said...

sneakers tu cool laa wahai cik abdullah husaini.

Najwa Amirah said...

Cool kan sarel ;))