Monday, June 28, 2010

Justin Bieber terjatuh ?

Tadi sebelum nak update blog ni , ingat nak sambung tidur balik INGAT ye ingat. Tak boleh tidur balik sebab baru lepas gelak kangkang dengan Nadira Jalil. Tapi disebabkan pagi pagi ni sejuk , sedap je. Tilam pun tak hilang sejuk lagi.

Setat hari Khamis ni , jadi budak sekolah balik sebab dah sebulan lebih jadi mak tiri kepada anak gajah. Eja setat pun cara kampuang. See sebulan lebih punya penangan. Lepas tu tangan mesti mengigil nak pegang pen sebab SEBULAN LEBIH cuti. Itu masih alasan atau memang taknak masuk kolej langsung. OKAY BYE. Kesian anak gajah nanti pagi pagi mesti rindu kat aku ajak pegi kedai depan taman beli Vitagen. Gila budak ni pagi pagi pau aku. Semalam baru keluar sekejap , bila balik peluk peluk aku macam omg- setahun- aku- tak- balik- rumah- omg. Perli ke apa. Dan yang paling omel mesti aku rindu anak gajah kejut aku pagi pagi. Tiba tiba emo pasal dia. T_T. Tak bukan apa nanti time dah masuk kolej tak sempat nak cubit cubit pipi dia, lepastu gaduh siap tumbuk tumbuk. Ha telupa kantoi la gua terlayan ultraman dengan anak gajah. Siap buat tanduk lagi.
Apaaaa
Omel tak baik cakap omel HA-HA

Macam mana aku tak rindu kat dia ni nanti. Memang cari pasal ah. Poyo padahal tak kemana pun hari hari jumpa. Tak bukan apa. Dah lama nak buat pasal dia ni. Kejam punya kakak. Adik nak dekat 3 tahun baru nak buat pasal aku. Eleh baca pun tak reti lagi. Duduk diam. Hahaha. Sayang wohh sayang sayang. Jgn capeww2 beraniw rampas dyew dariw aq. KTQBYE

-
-
-
-
-
-
-
-
-
Yahhhh. Memennnn. *buat tanduk

6 comments:

Dyra J. said...

Anak gajah omel! Anak gajah omel!
Anak gajah omel! Anak gajah omel!
Anak gajah omel! Anak gajah omel!
Anak gajah omel! Anak gajah omel! Anak gajah omel! Anak gajah omel!
Anak gajah omel! Anak gajah omel!
Anak gajah omel! Anak gajah omel!
Anak gajah omel! Anak gajah omel!
Anak gajah omel! Anak gajah omel!
Anak gajah omel! Anak gajah omel!
Anak gajah omel! Anak gajah omel!
Anak gajah omel! Anak gajah omel!

Anak gajah, jom la duduk dengan Tatak Diyaa setahun. Tatak Diyaa gewam! Aum aumm! Tatak Diyaa agi engok memen hawi hawi. Gewam gewam gewam!

Ha padan muka kau Wawa aku obses dengan adik kau. Badan kental, keras. Geraaaaaaaaaaaaam!

Najwa Amirah said...

Hahahahaha. Boleh je. Sanggup dengan tak sanggup je. Sekali dia bagi penumbuk memen dia memang pakai foundation ah kau.

Anonymous said...

pergh. adek siapa ini??!! apaa adek wawa tough? adek siapa ini??!! apaaa adek wawa tough!

gila geram. tapi aku nak gusti je dgn dia. bagi makan,mandi,basuh berak semua kau. hahahha

syuhada.

Najwa Amirah said...

Aku agak dah HAHAHA

syu din. said...

KAU AGAK APAAAAAAAAAAAAAAAA!

Najwa Amirah said...

Aku yang kena bagi makan,mandi,basuh berak. Ho-ho