Friday, October 29, 2010

Tag from Ariana

Okay kebetulan website untuk final project dah siap, TERbukak blog and blogwalk andand ive been tag from Ari(english gua hancur)

25 Random Things, Fact, Habits, Goal

1. I cant speak english fluently
2. Berjaya menghabiskan crosstich
3. Suka tengok gambar kat tumblr. Macam nak save semua haha
4. Coke and Pepsi, the choosen one! Lepas minum mesti sendawa. Sohai
5. Thinking of you- Katy Perry all time favorite
6. Sedang mengumpul shawl. Mak nak satu katon boleh ?
7. First time beli gelang cam perempuan lain pakai nak dekat raya hari tu. Okayy im outdated sometimes. brahhh
8. Final exam 8/11/2010. Hello orang lain dah boleh sedap tidur. krohh krohh
9. I have a kawan baik lelaki or lelaki kawan baik. wtv as my boyfriend. Auww
10. Pelik ah blog setting kenapa tak boleh nak centerkan gambar
11. Uolss kena percaya sebab i tengok shaun the sheep. mbeeekkkkk
12. Jangan tinggal daku- seven collar tshirt. Best
13. Size kasut like flats etc im on 10 HAHAHAHAHAHA
14. I love purple. Jangan ingat gua gore tak soft heart kahkah
15. Ive got 3 siblings and the lost one is anak gajah
16. Suka beli eyeliner baru even eyeliner t tak habis lagi
17. Pernah underweight T_T sekarang ? OMK hahaha
18. Suka buat muka sombong padahal tak pun
19. Pernah tak mandi sehari. Jimat air la
20. The only exception untuk bestboyfriend gua
21. Nak layan lomo pulak. Tak beli2 lagi lomo jadah
22. Dress up pakai dress lepas tu kena gelak. Hello gua pun perempuan okayy haha
23. On9 shop is de best way tak penat dan barang pelik yang tak jumpa boleh jumpa hee
24. Sayang converse 2 tahun tak basuh tu
25. Last but not least saya ada begedil, ayam dan katak. shinkk

Jyeah! Penat rogol keyboard. HAHA

Other 5 tag to be tagged:
Fyna
Yani J
Aishah Yasin
Nanad
Mint

Serius nak tidur nak senyum sampai telinga sebab kerja dah setel. Tinggal nak present selasa ni. Demmm

Wish me luck peeps ;)

3 comments:

Ari said...

Haaa... no. 3 tu! menarik. menarik.
cuba try http://weheartit.com

mesti menangis nak save semuaaa.. ;)

Najwa Amirah said...

oemji Ari seryes cantik

Syla Rosli said...

nice blog dear..

flw me too at
http://lilysiwangi.blogspot.com/

thx :)