Friday, November 5, 2010

Kerja pencuci sawang

Present MPM pukul 11 dalam jadual kalau ikutkan. Tapi turn group gua pukul 3. Bertapa la kat kolej. Datang taik mata pun tak hilang lagi present pukul 3. Masuk tak sampai 15 minit dah keluar sekor sekor muka sengih macam kerang wangi. Okay sini ada review sikit yang kecah sangat present lambat sangat. Ada group habis je present semua muka macam nak maki lect. Padahal memang pun. Website ni simple gilababibabipuntakgila
Homepage

Product. Pinjam gambar zaty. Hihi. Tak curi okay dah siap mintak izin

Product for girls

Product for boys

Gallery page. Ini paling cikai sebab buat last minit. Tengok kat arrow tu ada kotak warna purple sebab view in IE. Demm

Contact page


Simple je kan. Nak buat yang high class tu tak kesampaian la sebab dah last minit redo balik design. Jadi macam ni la. Thanks kaseh untuk zaty sebab bagi pinjam gambar dan noh tak mintak kebenaran pun. Hahaha

p/s; Kepada SPM 2010 candidates 23/11-16/12. Good luck. Aihetsejarah paper. Kthnksbye

2 comments:

Dyra J. said...

Ai got A for Sejarah STPM haw kam yu het Sejarah? =.=

Najwa Amirah said...

Sebab Sejarah ai G T_T. Malam before paper ai tidur krohh krohh