Sunday, October 17, 2010


Bangun pagi gua rasa kepala semak. Kena tebas sikit. Breakfast , kemas rumah , jemur kain. OMK gilababilawawabuatsemuakerjatu. Weiweiwei kau kalau jadi jantan macam mana sekali pun nanti duduk kat ceruk dapur. Tak suka betul ayat tu. Emo jap

Tengahhari niat nak masak sendiri. Okay babai la wawa sebab dah bedengkur balik.

Petang bejalan drive-thru mekdady lancau mekdi la. Burger chicken max duluxe tu ingat bapak gedabak besar. Lagi besar burger kat belakang rumah ni.

Malam ni , nak dekat setengah jam blogwalking yang paling lama baca blog fyn. Baca blog Bart dia eja fak sampai tergeliat lidah nak menyebut. long sigh. Act aku tidak ketahuan keuntuk keapaan aku menghapdet posting kekalian keinian. Damn boring. Kesementaraan kehidupan ketiadaan keibuan dirumah , kadang kadang seronok kadang tak. Seryes tak. Sebab bila adik merengek rasa macam shit sebab tak dapat nak penuhkan apa yang adik nak. Nanti kita main gelongsor lagi. HAHA.. Jadual aku hari ni macam orang tak ada life. Konon. Baru a week kena tinggal dah rengek macam budak kecik.

Malam punya part macam banyak sebab tibatiba jiwa macam asdfjk

6 comments:

Dyra J. said...

Apa kadi? Jadi laki lah hoi! AHAHAHAHAH.

Najwa Amirah said...

Ef si yu kay. HAHAHAHAHAHA Kau nampak je aku typo

Dyra J. said...

Sebab aku sayang, sebabtu nampak je. Muahaha!

Najwa Amirah said...

Heuheu. Ciom sikitt

Dyra J. said...

Taknak, busuk!

Najwa Amirah said...

Busuk best weh. Bhaha